Cautare

769 de rezultate pentru "teatrul tanase" (4.95 secunde)
Stelian Tanase: S-a reluat razboiul Basescu-Ponta Stelian Tanase scrie intr-o postare pe blogul sau despre decizia presedintelui de a respinge propunerile ministerului Justitiei pentru functiile de procurori-sefi ai DNA si PG aratand ca reprezinta, in opinia sa, reluarea razboiului Basescu vs Ponta.
Mihai Tanase, presedintele colectionarilor din Bucuresti, s-a mutat de cinci ani la Bruxelles. ... E o realizare ca acolo colaborez cu primariile, in timp ce aici trebuia sa ma umilesc, fara sa rezolv nimic, ne-a spus Mihai Tanase, anticar.
Tanase 22 pen., 82 pen. ... Vlad - Cretu, Paulo Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Sut, Tanase - Cordea, Keseru, Oct.
Carmen Tanase, in stare de soc dupa ce i-a venit factura la curent. ... Declaratiile lui Carmen Tanase, chiar acum.
Tanase 19, 49 - pen. ... Tanase, Fl. Coman REZERVE: Straton, Sut, Dumiter, Adrian Tanasa, Ianis Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Oaida, S.
Intersectiile vizate au fost cele din bulevardul Nicolae Titulescu cu strada Maria Tanase, Brestei cu Maria Tanase, Calea Bucuresti cu Sararilor, Calea Bucuresti cu Petre Ispirescu sau strada Popoveni cu bulevardul Nicolae Romanescu.
In perioada de autofinantare, de grea perioada de supravietuire a culturii, eu faceam turnee prin tara si pe litoral - primeam 20 de lei diurna, iar toate incasarile le lua Teatrul National.
Important este sa aprinzi focul curiozitatii in mintea copilului si sa populezi teatrul sau interior. ... Important este sa aprinzi focul curiozitatii in mintea copilului si sa populezi teatrul sau interior.
Conducerea PNG Galati i-a cerut ieri primarului Dumitru Nicolae schimbarea din functii a directorilor de la societatea Apa Canal si de la Teatrul Muzical “Nae Leonard”. ... “Ii mai cerem primarului sa rezolve odata si cu problema de la Teatrul Muzical.
Presedintele PSD nu-si va petrece seara la un restaurant, ci la Teatrul Bulandra, unde va viziona spectacolul lui Dan Puric "Toti cinci".
Vicepresedintele PRM si directorul de campanie a lui Vadim, Marius Marinescu, a spus ca PRM avea contract cu Teatrul Odeon, dar ca directorul institutiei le-a transmis ca nu se poate face lansarea.
Are peste 25 de ani de cariera, si a jucat pe scenele celor mai importante teatre din Bucuresti si din tara, fiind angajat in 1993 la Teatrul de Comedie, apoi in 1996 la Teatrul National I.L.
Deschiderea oficiala va avea loc joi, 8 noiembrie, începând cu ora 11.00, la Teatrul National.
Deschiderea oficiala va avea loc joi, 8 noiembrie, începând cu ora 11.00, la Teatrul National.
Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in colaborare cu Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala a judetului Constanta, sub patronajul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale organizeaza, in zona Perla - Teatrul de Vara din Mamaia, cea de a XVII-a editie a Manifestarilor expozitionale si tehnico-profesionale Expoagroutil 2009, a declarat Mihai Daraban (foto), presedintele CCINA.
Parcarea subterana din complexul Intercontinental - Teatrul National cu o capacitate de 960 de locuri a fost inaugurata joi, la doi ani dupa renovari.
Agentiile TUI Travel Center, Eurolines, standul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor, Teatrul Elisabeta.
Si aseara m-am intamplat intru Actorul, la Teatrul Masca. ... Nu stiu cat adevar va fi existand in afirmatia asta, dar spectacolul de la Teatrul Masca, fara indoiala, solicita resurse mult mai importante.
VINERI, 23 noiembrie 2012, la ora 19.30, va avea loc la TEATRUL ODEON - SALA STUDIO o serata muzicala italiana cu tema DE LA PESSOA LA PAVESE.
Teatrul Metropolis, Primaria Municipiului Bucuresti si Cocor va invita vineri, 14 decembrie la un eveniment unic, menit sa omagieze marii artisti ai scenei romanesti, cu ocazia Sfantului Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole.
google-analytics.com